Management

Cassandra Clauser

Interim Management, Advies, Supervisie, Coaching en Behandeling in ZORG

Verbinden in transitietijden

Management

Met plezier, energie, daadkracht en gedrevenheid is Cassandra sturend en realiserend in de interactie met anderen.

 

Zij voelt zich uitgedaagd door innovatie- en groeiopdrachten en wil graag eindverantwoordelijkheid dragen.

De laatste jaren heeft zij dat gedaan als manager van een polikliniek en 2 scholenpoli’s.

Sinds dit jaar als zelfstandigondernemer bij verschillende instanties en projecten.

 

Cassandra beschikt over goede leidinggevende kwaliteiten en het vermogen om hierin van stijl te veranderen als de situatie daarom vraagt.

De teams die zij aanstuurt geven aan goed te weten van hen verwacht wordt en zijn bereid om net dat ene stapje extra te doen.

Zij heeft inmiddels, met succes, ruime ervaring opgedaan met bedrijfsvoering en veranderingsprocessen op het gebied van productie, kwaliteit, HRM en financiën in de zorg.

De verschillende behaalde resultaten onderschrijven dit.

 

Daarnaast heeft Cassandra als kwartiermaker de regiopoli’s bij De Bascule (Zaandam, Purmerend en Hoofddorp) op de kaart gezet.

 

Hoe? Door op cruciale, strategische overleggen aanwezig te zijn, te zoeken naar belangrijke partners en daar steeds opnieuw laten weten wat de noodzaak is van een dergelijke toevoeging.

 

Haar verantwoordelijkheidsgevoel, ondernemingsdrang, betrouwbaarheid, de opgebouwde samenwerkingsrelaties en zeker ook haar resultaatgerichtheid en de ambitie om een rol van betekenis te spelen in deze tijden van transitie, maken dat Cassandra klaar is voor een volgende klus.